perjantai 25. syyskuuta 2009

Seitsemäs pari uunista ulos!

Ensitutustumiseni Aussermannin Step 6-lankaan, joka kuulemma on uutuus ja vähän paksumpaa kuin pelkkä step. Siitä minulla ei ole tietoa eikä kokemusta, mutta ainakin tähän ihastuin. Lanka juoksi mukavasti käsissä ja ehkä se hoitikin vasenta tassuani. Värit eivät ole ihan minun suurimpia suosikkejani, mutta luultavasti sukkien vastaanottajan omia värejä. Katselin lankamallistoa ja sieltä löytyy varmaan minullekin sopivat väriyhdistelmät. Paksu lanka sopii hyvin vanhan talon vetoisille ja tikkuisille lattioille.

Kun tytär jo peruskoulussa halusi ommella vauvan valkoisiin froteepotkuhousuihin kukalliset tassut jalkapohjiin, minkä opettaja tiukasti kielsi, niin uskoisin näiden eriparisten sukkienkin miellyttävän häntä. Siis en tietenkään enää ole niin toistaitoinen, että vahingossa neuloisin rannut eri kohtiin! Ehei, tämähän on jo sentään Villiviinin seitsemäs sukkapari. Laitoin linkin vaihteeksi vuodatuksen blogiini. - Tytär muuten ommella surautti heti kotona toiset, kukkapohjaiset potkuhousut. En ole koskaan muistanut kysyä, käyttikö hän pöksyjä koskaan vauvallaan.

Vauvan sukat ovat seuraava kohteeni, jo puikoilla. Saaja on tiedossa, mutta nyt vain jännään, riittääkö lanka. En ole vielä tilannut lisää Bambinoa Novitalta, mutta tämä kotona oleva on niin vanhaa, että väri on varmaan haalistunut ja uusi voi olla tietysti muutenkin ihan eri väristä. Kuvittelisin näistä tulevan ristiäistöppöset ja sen takia kiiruhdan. Kun ne ovat valmiit, rupean suunnittelemaan vihdoin ja viimein hyväntekeväisyyssukkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti