lauantai 26. syyskuuta 2009

Kahden jalan sukat


Epäilin vielä alkuillasta vähän tuhmasti omassa Villiviinin blogissani, että vauvansukista tulee yksijalkaisen mallia. Ei sentään niin hullusti käynyt, vaan lankaa jäikin: noin 40 cm. Malli on täällä hyväksi havaittu ja tunnettu junasukka, lanka Novitan Bambino ja väri sama kuin edellisissäkin vauvansukissani. Kuvaus vähän epäonnistui, mutta hyvä niin. Ainakin lampun valossa nimittäin toinen sukka on aika eri väriä. Joko kerällä kauhtunutta lankaa ja jossain likaantunutta eli pesupytty odottaa.
Vaikka tilasinkin Bambinoa lisää, niin kuka sen tietää, onko väri enää sama. Tämä nimittäin oli jo aika antiikkista lankaa, siis ikivanhoista varastoista kaivettu esiin. Olen aina tykännyt neuloa Bambinoa. Hyvä että sitä saa vielä edes valikoiduista paikoista eli Anttilasta kuulemma ainakin ajoittain ja Novitan nettikaupasta, varmaan omista myymälöistäkin.
Tässä on kahdeksas sukkaparini ja kohde on lahja. Seuraavaksi rupean tekemään hyväntekeväisyyssukkia Hurstin porukalle, kuten jo aikaisemmin lupasin. Ehkä sinne joku muukin lähettää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti