sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Gabrilta 12. valmiit


Täällä jälleen! Tahti vaan hidastuu minulla entisestään, kiitos käsieni. Atoopikkona kärsin välillä todella pahasta käsi-ihottumasta ja nyt se ärtyi jälleen, joten minulta on nyt neulomiset neulottu hetkeksi.... :(

Tässä kuitenkin tietoja kuvan sukkasista, jotka ehdin tehdä:

Lanka: Novita jättiraita (867)
Puikot: 3,5 mm eebenpuiset sukkapuikot
Kulutus: 55g
Malli: Child´s sock in Miranda pattern Nancy Bushin kirjasta Knitting vintage socks hieman muunneltuna
Koko: 26

Ekaa kertaa teinkin englanninkielisestä ohjeesta ja tällä kertaa raidatkin täsmäsivät! Kompastuskivi oli tutusta poikkeava merkintä ylivetokavennukselle ja siihen apua blogissani huhuilinkin ja sainkin. Mallia muuttelin sukkaan sopivaksi.

Ehdin aloittaa ennen tätä käsiongelmaa jo itselleni ns. kotisukat itsekoolatusta seiskaveikasta. Mallina on Brigid (tuolta ladattavana ilmaisena .pdf tiedostona). Katsellaan nyt sitten ehtivätkö valmistua ennen sadonkorjuun loppua. Minun tapauksessani kun nämä kädet vaativat rauhoittuakseen n. kuukauden.

Mukavaa sunnuntaita kaikille ja satorikasta ensi viikkoa! :)

1 kommentti:

  1. Mulla kanssa alkaa käsissä näkyä viilenevät kelit ja villalangan kanssa puljaaminen... Ne kohdat, joihin lanka/neule eniten hinkkaa, ovat kuivat, punoittavat ja kirvelevät :| Pitää yrittää laittaa öiksi kunnon rasvaa ja hanskat, josko saisi edes ihan oleellisimmat joululahjat valmiiksi.

    VastaaPoista