lauantai 19. syyskuuta 2009

Ensimmäiset vauvansukat

Ensimmäiset vauvansukat pitkään, pitkään aikaan syntyivät yllättävän kätevästi, vaikka pelkäsin vähän etukäteen ohuita puikkoja ja ohutta lankaa. Siis: tässä on nyt Villiviinin viides sukkapari. Nämä lähtevät lahjaksi kesällä syntyneelle pikkuiselle tytölle.

Junasukan mallin panen visusti talteen, vaikka valitettavasti ainakaan omaan perhekuntaan ei enää näytä tarvitsijoita syntyvän. Toisaalta ihana vanha Bambino-lankakin omista kätköistäni on jo melkein lopussa. On siinä ja siinä, syntyykö viimeisestä kerästä enää yhtään sukkaparia. Kun Novita lopetti sen valmistuksen, niin hamstrasin lankaa muutamaa vauvanvaatetta varten siltä varalta että jos joskus sattuisi tarvitsemaan. Kumma juttu, miksi kivat ja hyvät langat pitääkin lopettaa?

2 kommenttia:

  1. Kävin Villiviinin blogissa jo kommentoimassa, mutta laitan tännekin, että eihän Bambinon valmistusta ole lopetettu, siitä ei vain tehdä enää uusia värejä eikä uusia neulemalleja, mutta sitä kyllä saa edelleen Novitan nettisivuilta ja esim. Anttilasta. Hyvä lanka kyllä, erinomainen vauvaneuleisiin! :)

    VastaaPoista