keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Gabrilta 7. ja 8. valmiit


Olen tässä tikutellut 2 paria miesten sukkia, jotka ovat menossa lahjaksi. Ylempi pari on kokoa n. 44 ja alempi kokoa 39. Lankana molemmissa Novitaa. Ylemmässä polkka vihreänä ja alemmissa seiskaveikan raita. Ylemmän kuvan sukkia en ehtinyt edes pingottaa, siksi ovat niin resuisen näköiset. Mallina molemmissa tuttu perussukka. Raitasukassa tosin on jalkapöydän päällä ja varressa 2o 1n- ribbi.

Tuo raitalanka oli pienoinen pettymys. Jostakin syystä mulle varmaan sattui joku maanantaikerä. Lanka oli hurjan ohuen ja löysän tuntuista ja neuloessa siitä ei meinannut saada tiukkaa neuletta millään. Aiemmat raitalangat ovat olleet ihan ok, mutta tuo oli jotenkin outoa. Lieneekö laaduntarkkailussa käynyt joku viba vai onko laatu vaan muuttunut tuollaiseksi?

Nyt puikoilla on sitten polvipituiset sukat itselleni. Minä olen vilukissa enkä omista yhtiäkään polvisukkia, joten ajattelin sellaiset tähän väliin pyöräyttää.
Takaisin neuleen pariin siis! :)

2 kommenttia:

  1. Minä sain viime viikolla valmiiksi sukat tuosta samasta raitalangasta eikä minulle osuneessa lankakerässä ollut mitään vikaa. Harmillista että sinulla kävi huono tuuri! Tuo väriyhdistelmä on mielestäni ihanan raikas, ajattelin kokeilla tehdä siitä jossain vaiheessa myös pipon.

    VastaaPoista
  2. Mulle näköjään sattui sitten vaan joku 2. laadun kerä, mutta sukat valmistuivat kuitenkin. Se on pääasia! :) Tuo väri on minustakin ihana! Ja aion kyllä toisen kerän vielä jossain vaiheessa kokeilla! :)

    VastaaPoista