sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Vieläkö ehtii

...tämän viikon saldoon?

Tässä kaksi pikkuparia sukkia.Pohjavärit vaaleanvihreä ja sininen ovat Novita Pehmo Vauva -lankaa, kun gore-tex kengissä pitäisi olla keinokuitusukat. Lämmittävyyttä vähän epäilen sekä kestävyyttä sukkakäytössä. Raitavärit onkin 7 veljestä, edes pientä lämpöä antamassa.

Liukkaus langassa on uskomatonta! Metallipuikoilla yritin kutoa ja kantapäätä tehdessä jalkapöydän päälle tulevat silmukat meinasivat koko ajan tippua puikoilta. Eipä ole moista muilla langoilla tapahtunut. Tulevien käyttäjien äitejä varoittelin, ettei ainakaan parkettilattialla kannata sukilla tepastella. Vaikka kokemuksesta tiedän kuinka kivaa jo tavallisillakin villasukilla on luistella!

Koot ovat sen verran pienet - 22 ja 25 - että ei yhtä talvea kauemmin onneksi tarvitsekaan kestää, jos piankin menevät puhki.

Näillä sukilla sitten tulikin ennekkokaavailut todistettua vääriksi: epäilin, etten saa saman verran sukkia tehtyä kuin viime vuoden sadonkorjuun aikana - seitsemän paria - mutta niinpä vain nämä ovat perunalaariin kootut parit numerot kuusi ja seitsämän! Ja paljastetaan vielä, että ainakin yhdet sukat on vielä valmistumassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti