maanantai 19. lokakuuta 2009

Gabrilta 17. valmiit

Näistä tuli pikasukat vaikka koko onkin kaikkea muuta kuin pika.... :D Olen melko yllättynyt näiden valmistumisnopeudesta! Tosin, paksusta langasta ei voi kestääkään kovin pitkään.
Tässä tarkemmat speksit:

Lanka: Tuntematon, yhdistelty kymmenistä eri langoista, paksuus 2 kertaista, välillä jopa 3 kertaista, erittäin tunnepitoista lankaa
Puikot: 3,5mm eebenpuiset sukkapuikot
Malli: Perussukka
Koko: 45-46
Kulutus: huimat 172 g

Nämä ovat menossa lahjaksi ystäväni isosiskon miehelle. Lanka, josta nämä ovat neulottu on kyseisen ystäväni äidin, joka oli myös minulle tärkeä, lankaa. Ystäväni äiti menehtyi toukokuussa. Langat ovat hänen perintönsä minulle ja lupasin vaalia niitä koko sydämelläni. Siksipä näissäkään sukissa lankaa ei ole pätkitty saadakseni samannäköiset sukat vaan lanka on tullut kerältä sellaisena kuin hän on sen tehnyt ja kerinyt. Kyseessä on siis kaikki mahdolliset jämälankanöttöset, jotka hän oli yhdistänyt yhdeksi suureksi keräksi. Kutsummekin näitä sukkia sirkussukiksi! Toivottavasti lämmittävät saajan jalkoja ja sydäntä ja vaalivat muistoa tuosta tärkeästä henkilöstä, jonka aika koitti aivan liian pian.
Nämä sukat ovat suunnattoman paksut ja niin on tarkoituskin. Näiden on tarkoitus pitää kylmä loitolla kelillä kuin kelillä sekä sisällä että ulkona!

Tästä etenen taas seuraavaan sukkapariin. Lankana tulee olemaan varmaan seiskaveikka. Vielä kun jonkun kivan mallin keksisi. Tosin, tilattuna on vielä ihan perussukkaakin. Nyt vaan kaipaisi taas jotain vaihtelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti