maanantai 26. lokakuuta 2009

Dosentin sukat

Kaisan uusia tuumooksia -blogiani lukeneet tietävät, että olen vihdoinkin huomenna menossa sairaalaan - ja jopa asianmukaiseen hoitoon, eli tutkittavaksi eikä suoraan hutkittavaksi. Tästä kiitos kuuluu minut parikymmentä vuotta sitten leikanneelle osteogenesis imperfecta -gurulle, johon sain viikonloppuna yhteyden, ja joka ehti hätiin ennen kuin keskussairaalassa tehtiin mokia.

Tuumooksissa pohdin, miten ihmeessä voisi kiittää ihanaa lääkäriä, joka aikaansa ja vaivojaan säästämättä haluaa auttaa potilasta. Mietin ääneen, pitävätkö dosentit villasukista, ja yksimielisesti kommentoijat ilmoittivat, että pitää ne. Ei muuta kuin sukat heti lauantai-iltana puikoille. Nyt ne ovat sairaalakassissa siltä varalta, että minut vietäisiinkin Seinäjoelta TAYSiin - ellei viedä, laitan postissa.


Lanka: FlotteSocke 4Fach, jonka sain Tiinap:ltä yllätyspaketissa talvella, kulutus 42 numeron sukkiin noin 80 g (ja väri on oikeasti musta-harmaa, ei sinertävä - lupaan taas joskus muitakin kuvia kuin näitä näppiksen päällä napattuja)
Puikot: 3 mm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti