torstai 28. elokuuta 2014

Tiia N esittäytyy ja suunnittelee

Heippa! Olen tänäkin vuonna mukana Sukkasadossa ja kerään satoa Perunalaariin, viime vuonna olin muistaakseni Hillokellarissa. Pidän blogia Langan päästä kiinni. Sukkia syntyy jatkuvasti muutenkin, tämmöinen yhdessä neulomis -tapahtuma tuo hommaan vielä lisää hauskuutta.

Tänä vuonna osallistun ensimmäistä kertaa myös JYH:iin eli Jouluyön hullutukseen Ravelryssa ja sen tiimoilta on vielä kahdeksan aloitettua työtä kesken. (Niistäkin toki osa sukkia.) Niitä yritän nyt saada tässä samalla valmiiksi, joten syyskuun alkupuoli menee mulla luultavasti ilman uusia aloituksia ja siten ei tännekään tule mitään raportoitavaa. Mutta uskon, että ehdin vielä mukaan muutamalla sukkaparilla myöhemmin, voisin laittaa tavoitteeksi vaikka 3-4 paria.

Olen viime aikoina tehnyt aika paljon kirjoneuleita, joten tähän voisin vaihtelun vuoksi ottaa jotain yksinkertaisempia (ja nopeampia) projekteja, esim. valepalmikkosukat, jämäraitapolvisukat ja vaikkapa myös nämä pitsisukat. Ja jos aikaa jää, niin nämä kanervasukatkin kauniissa yksinkertaisuudessaan houkuttelevat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti