lauantai 30. elokuuta 2014

Matleena täällä, hei!


Hei kaikille perunalaarilaisille ja muille täällä poikkeaville!  Olen Matleena Lankapirtti-blogista ja kerään tänäkin vuonna satoa tänne Perunalaariin.  Olen ollut Sukkasadossa mukana muistaakseni joka syksy vuodesta 2008, nyt siis jo seitsemättä kertaa.  Jokaisessa alablogissakin olen ehtinyt olla, joten sukkasadon korjuu on aika tuttua.

Minä lähestystyn huimaa vauhtia seitsemättä kymppiäni ja olen koko ikäni tehnyt käsitöitä, milloim mitäkin.  Viimeiset kymmenen vuotta on kutominen (=neulonta) ollut intohimoni. Erityisen mielelläni  teen sukkia, siksipä olen halunnut olla mukana Sukkasadossa vuosittain.  Elokuulla alan jo odottaa, milloin Sukkasatoon voi ilmottautua.

Mitä sitten aion tehdä Perunalaarin täytöksi?  Siitä minulla ei ole itselläkään mitä käsitystä vielä.  Minähän olen sellainen fiilisten pohjalta kutoja. Teen siis yleensä sitä, mikä kulloinkin tuntuu kivalta. Ja niin aion edetä nytkin. Uskon kuitenkin, että muutamia pareja ainakin saan tehtyä.  Muutamat langat jo kovasti huutelevat haluavansa puikoille, mutta enpä kiusallakaan aloita niitä ennen kuin syyskuussa. Tässä viimeisimmät puikoiltani valmistuneet sukat, yösukat itselle lämmittämään herkästi palelevia jalkojani.


Toivotan kaikille oikein mukavaa sadonkorjuuaikaa!  Nautitaan syksystä yhdessä käsitöiden parissa ja tehdään oikein isot kasat kaikenlaisia sukkia ja sääsrystimiä.


1 kommentti:

  1. Sinut tuntien uskon että sieltä tulee enemmänkin kuin muutama pari ja kauniita sukkia tuleekin =)

    VastaaPoista