perjantai 29. elokuuta 2014

Apuemon esittäytyminenTämä vuosi on seitsämäs kerta kun osallistun sukkasatoon. Satoani olen korjannut kaikissa alablogeissa. Nyt heti alkuun tunnustan että viimevuonna jäi sadonkorjuuni kesken. Tänävuonna mennään kuitenkin edellisten vuosien tapaan stressivapaalla suunnitelmalla ”kunhan nyt yksi pari valmistuisi”. Suunnitelman toteutumista pyrin edesauttamaan neulomalla vauvansukat Facebookin ”TAYS:siin villasukkia” ryhmään.
Omaa blogia minulla ei ole tai ole koskaan ollut. Olen kuitenkin tänävuonna lupautunut apuemoksi ja vastuulleni sain tämän Perunalaarin. Vastuulleni kuuluu laskea sunnuntaisin ilmoitetut valmistuneet parit. Tämän lisäksi päivitän blogin osallistuja tiedot yms. sivupalkkeihin. Pyydänkin siis ymmärrystä mahdollisia kömmähdyksiäni kohtaan joita tietojen päivityksissä saattaa minulla taitamattomuuttani sattua.
Viikonlopun vietän varmaankin netin ulottumattomissa, mutta pyrin saamaan osallistujalistan ajantasalle maanantai iltana.
Pidemmittä puheitta tervetuloa kaikille sukkasatoon osallistujille. Mielenkiinnolla odotan että pääsen näkemään minkälaista satoa tänävuonna korjaamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti