maanantai 15. elokuuta 2011

Minna Talo maalla on menossa mukana myös

Heissan kaikille,

Olen Minna Kangasalalta Tampereen kupeesta. Olin viime vuonna ensi kerran sukkasadossa ja silloin keräilin satoa heinälatoon. Käytän nimimerkkiä Minna Talo maalla, loppuosa on blogini nimi. Meitä Minnoja on siunaantunut ainakin omaan ikäluokkaani melkoisen paljon. :)

Viime vuonna sain aikaiseksi muistaakseni 7 paria. Tämän vuoden tavoite on 1 pari/viikko. Kovin olisin onnellinen, jos siihen pääsisin. Lempilankani on Novitan 7veljestä (tai vastaava), käsialani on kovin tiukkaa ja hermo menee ohuemmalla langalla tikuttamiseen, katkeaakin mokoma vielä! :D

Viime vuonna ostin myös elämäni ensimmäiset Knit Pron lyhyet 15 cm puikot, kun niin moni niitä oli kehunut täällä satoilussa ja muissakin neuleblogeissa. Se oli elämäni paras ostos!!! En enää osaa tehdä sukkia millään muilla puikoilla.
Harmikseni hukkasin yhden puikoistani ja oli pakko ostaa toinen 5kpl:n satsi puikkoja. Käytän tässä tilaisuutta hyväkseni ja kysynkin nyt teiltä kanssaneulojat: Onko jostain mahdollista ostaa Knit Pron puikkoja yksitellen? Tai onko jollakulla teistä ylimääräisenä 15cm bambusukkapuikkoa kokoa 4? Ostaa voisin, jos löytyisi.

Toivon kaikille tuottoisaa satokautta ja ahkeraa puikkojen suihkinaa!

Tässä on linkki blogiini, siellä on Ramsign kylttiarvonta käynnissä. Käyhän osallistumassa, aikaa on vielä ensi viikkoon.

2 kommenttia:

  1. Heippa =) En usko puikkoja myytävän yksittäin.

    VastaaPoista
  2. Niin ajattelin minäkin, mutta ajattelin kysyä kuitenkin... Täytyy opetella neljän puikon tekniikka! :D

    VastaaPoista