lauantai 20. elokuuta 2011

Kolmas kerta!

Tervehdys KatonKontista!

Olen LeenaK ja mukana Sukkasadossa kolmatta kertaa. Ensimmäistä kertaa taidan kuitenkin olla täällä Perunalaarissa. Viime vuonna satoilin Heinäladossa ja pienen blogiseikkailun jälkeen löysin omat tekstini sieltä myös vuodelta 2008. Kiva olla tällä kertaa perunahommissa, koska kuten Milukkakin, myös minä olen tänä vuonna kasvattanut ensimmäistä kertaa perunoita omassa pihassa. Itse asiassa isäntä tuolla nikkaroi juuri perunalaaria sadonkorjuuta varten kahden keskimmäisen tyttären kanssa.

Perheessämme on siis me vanhemmat ja neljä tytärtä, joista vanhimmat koulussa 1.- ja 3.-luokilla, kaksi nuorinta iältään 1 ja 3 vuotta. :) Käsitöihin osallistuu vaihtelevalla innostuksella myös kissarouva ja askartelumateriaalia sekä ruumiinravintoa saadaan kuudelta kanalta taas tuossa ilmojen kylmettyä. (Btw, jos joku on valkeita höyheniä vailla, niin postareita vastaan saa jo viimevuotisia...)

Isompia suunnitelmia minulla ei vielä ole, mutta viimevuotisen sadon, 9 paria, tahtoisin nokittaa. Ans kattoo, kuinka Katon käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti