maanantai 15. elokuuta 2011

Esittäytyminen - inieh

Moi vaan sukka-ahkeroijat,


Olen inieh, kolmekymppinen eläkeläisneitonen, ja asun Kuopiossa kahden kouluikäisen lapsen kanssa. Olen ollut mukana sukkasadossa vissiin joka vuosi, paitsi ekalla kerralla myöhästyin viikolla ilmottautumisesta. Parina aikaisempana vuonna minut on majoitettu Heinälatoon, mutten ole saanut juuri mitään aikaiseksi.

Kutomisasioissa pidän lähinnä pitsistä, palmikoista, pipoista, sukista ja huiveista.Rakastan ihania lankoja, uusien töiden aloittamista ja suunnittelua, toteutuksen puolesta sanottakoon, että puolivalmiita on ihan muillekin jakaa. Täällä Savossa ohjaan maahanmuuttajaryhmille sekä työttömille neulontaa kolmesti viikkoon vapaaehtoisena, ja muista harrastuksista mainittakoon perinteiset eläkeläisten intressit: kuorolaulaminen, bingoilu, neuletapaamiset, karaoke, ja nyt aloitan 8 vuoden tauon jälkeen joogaamisen.

Tänä vuonna kerätään myös sukkia merimiehille Merimieskirkon pyynnöstä. Lankoja (7v) saa minulta, ja tätä kautta tulleet langat menevät valmiina sukkina Oulun ja Raahen merimiesten varpaita lämmittämään. Lisätietoja saa minulta (heini.lehtisaari@gmail.com), tai ravelryssä (inieh). Jos haluat, niin voit kysyä lankoja myös paikallisilta merimieskirkoilta, josta saadut langat palautetaan valmiina sukkina kyseisiin paikkoihin.

Omat tavoitteet tämän vuotiseen sukkasatoon liittyy ehkä juurikin omiin harrastuksiini. Siskoni haastoi minut puolimaratonille ensi keväänä, ja sitä ajatellen ajattelin tehdä itselleni säärystimet, ehkäpä reumalangasta, ja samoin terättömät joogasukat valmistuvat aika alkutaipaleella. Tarkoituksena olisi myös tehdä parit merimiessukat sekä parit kummallekin ipanalle, tosin nämä valmistunee jostain 7v- tai muusta halvemmasta langasta.

Iloa tasapuolisesti jokaiselle jalanlämmitteen valmistamiseen ja valmistajalle :)

1 kommentti: