lauantai 28. elokuuta 2010

Huomenta Laariin

Eli tervehdys kaikille tasapuolisesti tänne Laariin. Tänäkin vuonna toimin täällä apuemäntänänne.

Eli meikäläinen tuntee nimimerkin Topperi ja pidän blogia Mutsin kanssa tuolla Hävityksen kauhistuksessa.
Tämmönen reilu kolmekymppinen suur-uusioperhettä yötyön rinnalla pyörittävä ajatuksiltaan ehkä vähän valtavirrasta poikkeava nainen.

Ja sitte pientä ohjeistusta:
Eli jokaiseen postaukseen on laitettava tunnisteeksi oma nimimerkki tyyliin 10Topperi. Samaten kaikkiin muihinkin postauksiin täytyy laittaa tunniste, nimenomaan tuolla tyylillä että se alkaa numerolla 10 ja heti sen perään tulee tunniste teksti. Muuten ne jää multa havaitsematta ja siten myös näkymättä. Ja tunnisteet tulee erottaa toisistaa pilkulla, muuten tulee semmosia ylipitkiä tunnisterivejä.

Sitten kun sadonkeruu alkaa, niin laittakaa jokaiseen postaukseen missä ilmoitatte uusista sukista tunnisteeksi 10SATOA ja tietenkin omanimerkkitunnisteenne.

Itselleni varaan käyttöön vielä lisäksi sunnuntaisin tuon 10SALDO. Merkkaan saldo-otsikolla sen viestin mihin aina katkaisen sen kuluneen viikon sadonkorjuulaskennan :)

Toivon kaikille sukkelia sormia, juoksevaa lankaa ja nautinnollisia neulehetkiä, ei muuta ku Laarin täyttöön 1. päivästä alkaen :)

Topperi

1 kommentti:

  1. nimeni puuttuu tuolta sivupalkista. Korjasin äsken tunnisteeni ja nyt se on oikein. saisinko tietoni näkyviin. ja bloginion sitten vuodatuksen puolella.

    VastaaPoista