sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Kuudennen satoviikon saldoTaas on viikko vierähtänyt sukkelaan. Sadonkorjuu jatkuu kuudetta viikkoa ja hyvin mahtuu perunalaareihimme uusia pottuja, vaikka useampikin kuorma kerrallaan.

Kuudennella valmistui: (suluissa koko sadon saldo tähän asti)

Sukkia yhteensä:    17 (95)
Aikuisten sukkia:     13 (64)
Lasten sukkia:          3 (24)
Vauvojen sukkia:      1 (7)

Tossuja yhteensä:       1
(7)
Aikuisten tossuja:       1 (7)
Lasten tossuja:            0 (0)
Vauvojen tossuja:        0 (0)

Säärystimiä yhteensä:  0 (1)
Aikuisten säärystimiä: 0 (0)
Lasten säärystimiä:      0 (0)
Vauvojen säärystimiä:  0 (0)

Kaikkia yhteensä:        18
(103)

Apuemon homma on ollut tavallistakin kevyempi. Mieleeni nousee että tällä viikolla näyttäisi alkaneen painaa sadonkorjuuväsymys, kun tarkastellaan laareihin toimitettujen kuormien määrää. Vaan hyvähän se on välillä jotakin muutakin kuin sadonkorjuuta, liika yksipuolisuus voi viedä tekemisen ilon. Paljastettakoon tässä ettei apuemokaan ole vielä saanut alulle aikomaansa tossuparia vaan on keskittynyt vallan muihin käsitöihin tällä viikolla.

Edit, Apuemo laski saldot ja kirjoitti tekstin jo hyvissä ajoin, mutta ei sitten julkaissutkaan tekstiään vielä. Olenhan totuttanut sadonkorjaajat myöhäisempään viikkosaldon laskennan ajankohtaan. Ja kas, sadonkorjaajathan sitten toivat vielä lisää satoa laariin ja pääsemme samoille saldoille aikaisempien viikkojen kanssa. Ennenaikainen oli siis sadonkorjuuväsymys arveluni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti