sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Kahdeksannen satoviikon saldo

Tänään apuemon raportointi tapahtuukin hieman tavanomaista myöhempänä ajankohtana. Sadonkorjuu näyttää vain kiihtyvän loppuakohden, sillä tällä viikolla on kerätty Perunalaarissa tämän sukkasadon blogikohtainen satoennätys.

Kahdeksannella viikolla valmistui: (suluissa koko sadon saldo tähän asti)

Sukkia yhteensä:    23 (133)
Aikuisten sukkia:   20 (94)
Lasten sukkia:         2 (30)
Vauvojen sukkia:    1 (9)

Tossuja yhteensä:     0
(11)
Aikuisten tossuja:    0 (11)
Lasten tossuja:           0 (0)
Vauvojen tossuja:       0 (0)

Säärystimiä yhteensä:  0 (1)
Aikuisten säärystimiä: 0 (0)
Lasten säärystimiä:      0 (0)
Vauvojen säärystimiä:  0 (0)

Kaikkia yhteensä:        23
(145)

Huomenna alkava viikko on viimenen viikko sukkasatoa. Sukkasatoon voi siis ilmoittaa vielä kuukauden viimeisenä päivänä eli perjantaina valmistuneet sukat. Raportointiaikaa on marraskuun 9 päivä klo18:00 asti.

Apuemolle kävi kutimiensa kanssa vallan hullusti, sillä sukkaparin ensimmäisen sukan kärkikavennuksia tehdessäni napsahti yksi käyttämistäni puisista puikoista poikki. Kiitos Ravelryn nettiyhteisön on kuitenkin uusi puikko katkenneen tilalle luvassa. Nähtäväksi jää valmistuuko sukan pari sukkasadon puitteissa. Siksipä minusta olisi erityisen mukavaa nähdä myös teidän muiden sukkasadon puitteissa valmiiksi saamattomista töistä esittelyjä.

Tiedoksi vielä että saldoja laskiessani huomasin, että minulla on käynyt kirjausvirhe viimeviikon saldoja kirjatessani tänne blogiin eli siis Seitsämännen satoviikon saldo -blogikirjoituksessa. Olen nyt korjannut "aikuisten tossuja" ja "tossuja yhteensä" saldot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti