tiistai 17. syyskuuta 2013

Kantarellit perunoiden joukkoonKeltaiset sukat on tehty Pirkka-lehden mallilla. Ohje on Nalle-langalle, mutta muutin silmukkalukua sopimaan 7veljekselle sopivaksi. Sukat ovat naisten kokoa 39.Sukkapari on minulta kolmas satoon, mutta lisää on tulossa. Nämä menivät syntymäpäivälahjaksi ja seuraavat on menossa nimpparilahjaksi kuun lopussa.

Sitten vähän muuta asiaa. Ensimmäisestä satopostauksestani on kuva kadonnut kokonaan ja tämäkin kuva meni väärinpäin (jalat pitäisi sojottaa ylös, eikä sivulle). Jostain syystä kuva latautui 90 astetta oikealle kääntyneenä. Olen blogannut aika kauan bloggerilla (viides vuosi menossa) ja vielä koskaan ei ole moista sattunut. Eikä kyllä koskaan ole myöskään kuvia kadonnut postauksesta. Tietääköhän kukaan, että mistä moiset ongelmat johtuvat?

Toivotaan, että tässä postauksessa säilyy kuva, vaikka katselettekin sitä nyt hieman kallellaan. :)4 kommenttia:

 1. En osaa auttaa, mutta hyvä sukkakuva se tuokin on! Kaunis malli ja kiva väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Villiviini! Väri on valittu saajalle mieluisaksi ja mallia googlettelin, kun halusin jotain uutta pitsisukkamallia kokeilla. Ja näkyyhän ne sukat noinkin päin. ;D

   Poista
 2. Ihana sukkamalli!!
  Yhdessä vaiheessa pystykuvat tuppasivat siirrettäessä kellahtamaan kyljelleen, tein niille Picasaan oman folderin, missä käänsin 90 astetta ja lisäsin vasta sen jälkeen blogiin.
  No, kummallisinta tässä on se, että nyt nuo käännetyt kuvat ovat edelleen pystyssä, mutta sisältö on kellahtanut kyljelleen! Siis pystykuvat ovat venyneet leveiksi litteiksi!! Kävin koko folderin läpi ja kääntelin kuvat, nyt ne ainakin enimmässä määrit ovat taas kuten pitääkin.
  Tylsintä tässä on se, että kuvat näyttävät yleinäkymässä olevan OK, vika selviää vasta jokaisen kuvan erikseen katsomalla! Nyt pitäisi tarkistaa vielä kaikki muutkin folderit, onko niissä samaa vikaa... Kaamea homma!!
  Kuvia ei onneksi ole kadonnut, vielä * koputtaa puuta *.

  VastaaPoista
 3. Hah, lisää ongelmantynkää:
  Nyt keikahtaneet kuvat on käännetty Picasassa ja näyttävät olevan ihan OK. MUTTA blogissa kuva ei välttämättä olekaan kunnossa!
  Kts. http://satunnainenblogi.blogspot.fi/2013/01/variherkkuja-luonnosta.html => osa edelleen venyneinä kyljellään pystykuvassa.
  Tai ainakin omalla näytölläni ovat, ehkä muillakin?
  Näin nimittäin oikein hyvin tuon ekan postauksesi kuvan, kun kävin katsmassa...

  VastaaPoista