sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Viimeiset

Ehdin vihdoin ja viimein kuvata viimeiset määräpäivään mennessä ehtineet sukat. Lokakuussa viestin kaksi viikkoa lomaa, ensin neuloin jotain ihan muuta kuin sukkia ja sitten iski hillitön startiitti. Kesken jäi vaikka mitä, mutta nämä vielä ehtivät:

Tämä tossupari on neulottu Pirtin kehräämön hahtuvasta ja huovutin ne pesukoneessa, Jäi vähän isoiksi :P vaikka näissä on ihan mukava tassutella, taidan heittää vielä toiseen kylpyyn. Neulottu nro 6 bambu-puikoilla.Neuloin yhdet Alice-lapset http://www.ullaneule.net/0107/ohjeet_alice.html . Lankaa jäi, joten päätin tehdä sukat, ryyditettynä vielä yhdellä jämälangalla. Varren kuvio on lapasista, muuten sukka on raidoitettu eri väreillä. Neuloin näitä lomamatkalla ja kun ensimmäinen valmis sukka oli jäänyt matkalaukkuun, teräosan raidoitus ei ole molemmissa täysin samanlainen. Lankana Maijaa ja mustassa on Maijan lisäksi Novitan Nallea. Puikot nro 3 Knit Pro.


Oli kiva satoilla näin ensimmäisen kerran, mielessäni ajattelin, että olisi ollut kiva tehdä 8 tekelettä, nyt niitä valmistui 7 (viidet aikuisten sukat, yhdet lastensukat ja yhdet tossut). Toivottavasti myös ensi vuonna satoillaan :) Kiitos emoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti