lauantai 7. syyskuuta 2013

Pari paria kerätty laariin


Ensimmäiset 2 paria valmistuivat viikon aikana. Aloitussunnuntaina matkustimme autolla halki Suomen ja siitä sai sukkasato lentävän alun. Puikot tikuttivat tiuhaan ja vaaleanpunaiset sukat naisten kokoa 39 valmistuivat melkein päivässä. Lankana on 7veljestä ja raitana jämäharmaa samaa laatua.
Toinen pari on melkein kirjoneuletta (hih), peräti kolme kirjoneuleraitaa tein. Kerroin jo esittelyssä, että haluaisin tehdä enemmän kirjoneuletta, mutta surkean tiukan käsialan takia en oikein koskaan ole niissä onnistunut. Pienestä kun aloittaa harjoittelun, niin ehkä suurempitöinenkin joskus onnistuu. Nämäkin ovat naisten kokoa 38-39. Lankana on luonnonvalkoinen Laurin villalanka, joka on kutakuinkin saman vahvuista ja laatuista kuin 7v. Sateenkaariraitalanka on kirpparilta ostetusta lankapussista ja laadusta ei ole mitään tietoa. 4 puikoilla nämäkin tikutettu, knitpron ruusupuiset lyhyet puikot ovat lempparipuikkoni.

Kolmas pari on jo puikoilla tuloillaan, pitsisukkaa pukkaa tulemaan.

5 kommenttia:

 1. Ihania värejä olet valinnut sukkiin! :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Mirva! Sateenkaarilanka on jotenkin tosi pirtsakka. :)

  En tiedä, että miksi laittamani kuva ei näy ollenkaan tänään? ehkä se tulee vielä joskus takaisin? Huomasin jonkun toisenkin postauksesta, että kuva oli hävinnyt, vaikka vielä eilen se oli. Kummallista.

  VastaaPoista
 4. Näen kuvan oikein hyvin, siinä se köllöttää kauniine sukkineen!
  Kirjoneule on sukissa aika tuskaista, vaikkei käsialani ole edes järin kireää. Miten ne lankajuoksut kulkevatkin niin mukavasti kirjoneulevillapaidassa, mutta sukassa tahtovat ihan väkisin kiristyä puikolta toiselle loikkiessa. Kudon neljällä puikolla, joten onneksi niitä kiristyksiä tuppaa tulemaan vain kolmeen kohtaan - niinä muutamana kertana, kun kirjosukkaan olen haksahtanut.

  VastaaPoista
 5. Haa, nyt näkyy sukat minullakin taas uudelleen. Olen käynyt kurkkimassa monen monta kertaa ja nyt vasta näen minäkin kuvan kuten Paula. Jösses sentään mitä ihmettä tapahtuu bloggerissa?!?!

  VastaaPoista